ЮЩЕНКО ЙДЕ НА ВИБОРИ САМ. Щоб не було "трагедії"

Понеділок, 26 жовтня 2009, 07:37

Президент Віктор Ющенко піде на президентські вибори як самовисуванець і цього тижня подасть документи до Центрвиборчкому.

Про це сказала глава секретаріату президента Віра Ульянченко в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Віктор Андрійович вирішив іти на вибори як самовисуванець. Він подасть до ЦВК документи в період з 27 по 30 жовтня", - сказала вона.

"А з'їзд "Нашої України", який відбудеться 8 листопада, обов'язково підтримає його висування і стане основною рушійною силою кандидата в президенти Віктора Ющенка", - додала Ульянченко, яка очолює "Нашу Україну".

Глава секретаріату президента упевнена, що Ющенко прийняв рішення йти на другий президентський термін "одразу ж, щойно став президентом".

"Перемігши на президентських виборах і ініціювавши такі значні реформи, будь-який політик розуміє, що для здійснення задуманого йому не вистачить одного терміну повноважень. Адже важливо не тільки почати справу, але й довести її до завершення, закріпити результати. Йти в президенти на один термін – це несерйозно", - сказала вона.

При цьому, за словами Ульянченко, "для Віктора Ющенка обрання на другий термін – не самоціль".

"Він не робитиме трагедії з того, що не стане президентом. Не буде це трагедією і для мене – я через три роки піду на пенсію. Це буде трагедія народу, моїх дітей, трагедія журналістів. Тому що Україна сьогодні стоїть перед серйозною загрозою повернення в СРСР у випадку перемоги іншого кандидата", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування