Ющенко: "Моє розчарування Майданом таке, як і ваше"

Субота, 21 листопада 2009, 17:29

Президент Віктор Ющенко вважає, що економічних досягнень не може бути без згуртованої нації.

Про це він сказав, виступаючи на відкритті пам’ятника Тарасу Шевченку в селі Криві коліна Черкаської області, повідомляє УНІАН.

"Будуть говори про високу зарплату, але ніколи її не досягнуть", - сказав президент, зауваживши, що роз’єднана нація ніколи не піде на реформи, необхідні для розвитку економіки.

Ющенко визнав, що він допускав помилки. І, перш за все, це стосується команди, яка з ним працювала, особливо на початку його президентства.

"Я був дуже наївним, починаючи з того, що я думав, що люди, які стоять за моєю спиною на Майдані, будуть мислити як я, що перенести їх з Майдану до крісел, і ми отримаємо другий прорив. На жаль, ні", - зауважив Ющенко.

За його словами, бути на Майдані – це одне, а бути професіоналом – зовсім інше.

"Для того, щоб сформувалась команда, не потрібен Майдан, і не рік (на посаді) президента, і не два", - сказав він, додавши, що це проблема становлення Української держави.

"Повірте, поки не перевіриш у бою, важко давати оцінки через Майдан іншим політикам. Моє розчарування таке, як і ваше. Хіба я не хочу, щоб у нас було краще, хіба я не перебрав усю команду", - сказав президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News