Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ратушняк хоче диктатуру і злодіїв – "до стінки"

П'ятниця, 27 листопада 2009, 08:15

Кандидат у президенти, мер Ужгорода Сергій Ратушняк вважає, що Україну може врятувати тільки диктатура.

"Мій шлях і моє розуміння: що треба сьогодні саме диктаторським шляхом врятувати цю країну", - заявив він у ефірі "Бі-Бі-Сі".

"І злодія поставити на місце: значить, хабарника-суддю – до стінки; прокурора – до стінки, хабарника; митника, значить, податківця – до стінки. Якщо він буде знати, що за чесну працю він матиме достойне життя, да, дійсно, високооплачуване – або буде мати гільйотину...", - продовжив Ратушняк.

На його думку, "це може запропонувати тільки національна диктатура".

"Я от, власне, прибічник того, щоб мати таку дилему: достойне життя й повага – або от тобі гільйотина, або шибениця – як хочете", - заявив кандидат у президенти.

"Я вважаю, тільки це може врятувати. Нема вже держави", - стверджує Ратушняк.

"Вибачте, з нас зробили ганчірку, яку отак, знаєте, зараз роздирають за ноги: одна нога в Москві, друга – в Брюсселі, - і так в цьому шпагаті пропонують жити", - обурився він.

При цьому Ратушняк упевнений у своїй перемозі.

"Я ідеологічно переможу. Безумовно. Тому що люди ж у нас не обирають", - заявив він.

"У нас обирають канали телебачення, які належать всім злодійським кланам. Цим же злодійським кланам належить фінансова система, виробництво, енергетика, здебільшого вже пахотні землі, чорноземи", - зазначив мер Ужгорода.

"Вони вибирають. Тому що вони одним дають в ефірі тисячу годин, такому, як мені, – не дадуть і хвилини", - сказав він.

"Більше того, навішали якихось ярликів антисемітських. Хоча від того, що ці клани здебільшого якісь єврейські... Це що – я їх створив, так я зробив, чи це моя провина якась?", - заявив Ратушняк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування