Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО В ЕФІРІ ЗАЧИТАВ МОСКОВСЬКУ СПРАВУ ПРОТИ ТИМОШЕНКО

Вівторок, 12 січня 2010, 18:13

Президент Віктор Ющенко нагадує, що проти Юлії Тимошенко була порушена кримінальна справа за  дачу хабарів вищим посадовим особам міністерства оборони Росії.

Про це він заявив на своїй підсумковій прес-конференції у вівторок.

Після того, як Ющенко показав відбитки пальців Олега Ляшка у кримінальній справі, він став шукати в паперах частину про його вирок, але замість того прочитав уривок з документу про справу Тимошенко в Москві.

"Постановление Московского гарнизонного суда. Суд постановил: Тимошенко обвиняется в том, что в сентябре и ноябре 1996 года в городе Днепропетровске организовала дачу взяток через посредника в Москве должностным лицам Министрества обороны за совершение ими заведомо незаконных действий, а именно подготовку соглашения и дополнений к нему на общую сумму 750 миллионов долларов, а также оперативную группу поставок... по ценам превыщающим цены украинских и российских производителей", - зачитав президент.

"Постановил избрать обвиняемой Тимошенко ... меру пресечения в виде заключения под стражу", - продовжив цитувати документ Ющенко.

За його словами, з цих документів легко прийти до контрактів по газу 2009 року.

"Який піп, такий і прихід", - заявив Ющенко, маючи на увазі звинувачення на адресу команди прем'єра в корупції.

Водночас про себе він заявив, що "може продатися будь-кому за інтереси України".

Слід зауважити, що у вівторок аналогічні уривки справи Тимошенко опублікував журнал "Публічні люди" в рамках інтерв'ю Григорія Омельченка. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування