Жителі Броварів, ховайтеся! Кузьмук готовий стати міністром оборони

П'ятниця, 12 лютого 2010, 13:35

Народний депутат від Партії регіонів Олександр Кузьмук заявляє, що готовий очолити Міністерство оборони.

Про це Кузьмук сказав у четвер в ефірі радіо "Ера", повідомляє УНІАН.

Він наголосив, що визначати персональний склад кандидатів на керівні посади у державі буде новообраний президент України разом з новим прем'єр-міністром.

"Я - міністр оборони опозиційного уряду Віктора Януковича, який завершує у цій якості свою каденцію. А що стосується мене особисто, потрібно чи непотрібно - визначати не мені. Якщо це потрібно державі і Збройним силам, я до цієї посади підготовлений, тому що готувався все своє життя, 40 років служби", - заявив Кузьмук.

Торкаючись теми запровадження контрактної армії і відміни призову на строкову військову службу, що вже двічі напередодні виборів обіцяла прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, він зазначив:

"У неї дуже погані радники. Це неможливо зробити, і після заяви пройшло вже три роки, а сьогодні вдвічі більше контрактників звільняється, ніж призивають".

Кузьмук також наголосив, що сама ідея скасування призову дратує Збройні сили.

"До чого довели офіцерів Збройних сил? Про них хоч раз Тимошенко спитала когось? Офіцери - це найбільша трагедія нашої країни сьогодні. Якщо ми кажемо, що в нас нема літаків, кораблів, танків, то без цього ми могли би витримати і дати відсіч з тим, що є, а коли уходять офіцери, доведені до відчаю...", - зауважив Кузьмук.

За міністра Кузьмука, наші військові під час навчань збили російський літак та влучили в будинок в Броварах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...