В ОБСЄ не знають про відео, яким нібито мають допомогти Тимошенко

Понеділок, 15 лютого 2010, 10:37
 

У Парламентській асамблеї ОБСЄ нічого не відомо про відеозаписи, що підтверджують слова Юлії Тимошенко про фальсифікації результатів виборів.

Про це "Інтерфакс-Україна" у понеділок у Брюсселі телефоном повідомив директор по зв'язках із громадськістю ПА ОБСЄ Клас Бергман.

"Мені нічого не відомо про інформацію, яку прем'єр-міністр згадала у своєму зверненні. Я хочу звернутися до нашої заяви від 8 лютого, і це все, що я можу сказати в цей момент", - сказав він.

Раніше в телезверненні Тимошенко заявила про намір оскаржити результати голосування в судовому порядку через їх фальсифікацію і повідомила, що окремі спостерігачі від ОБСЄ висловили готовність виступити в судах з відеоматеріалами на користь її позиції.

"У цілому по Україні можливі обсяги фальсифікації складають більше 1 млн. голосів за різними технологіями", - заявила Тимошенко.

"Цих голосів цілком достатньо для нашої спільної перемоги. Моє переконання в тому, що потрібно боротися, підтверджують також і останні свідчення окремих спостерігачів від ОБСЄ", - зазначила прем'єр.

"Вони висловили бажання виступити в судах на нашій стороні з відеоматеріалами, зі своїми оцінками, що на виборах в Україні були системні фальсифікації", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...