Телеканал Хорошковського почали притискати?

Середа, 17 лютого 2010, 09:25
 

Телеканал НТН заявляє про незаконні дії Нацради з питань теле- і радіомовлення щодо переоформлення ліцензій на мовлення.

Так на телеканалі відреагували на проведення Нацрадою 17 лютого засідання, на якому планується внести зміни та переоформити ліцензії.  

27 січня Нацрада провела конкурс на отримання ліцензій з використанням вільних телеканалів, повідомляє прес-служба "Інтера".

За її інформацією, на момент проведення засідання діяла заборона Окружного адмінсуду Києва на його проведення, визначення переможців та видачу ліцензій.

Незважаючи на це, засідання Нацради відбулося, за відсутності кворуму, без виклику учасників конкурсу, що є прямим порушенням закону про Нацраду, наголошує прес-служба.

Телеканал оскаржив результати конкурсу в суді. 1 лютого Окружний адмінсуд Києва виніс ухвалу про зупинення дії рішень Нацради та заборону видавати ліцензії за результатами конкурсу.

10 лютого Нацрада звернулася до Українського Держцентру радіочастот з проханням надати висновок щодо можливості збільшення потужності передавачів, що зазначені в додатках до ліцензій, виданих за результатами конкурсу.

Крім того, 15 лютого Окружний адмінсуд Києва заборонив Нацраді приймати рішення про внесення змін та вносити зміни до ліцензій, отриманих за результатами конкурсу 27 січня.

Незважаючи на численні судові заборони, на 17 лютого Нацрадою призначено засідання, де буде розглянуте внесення змін та переоформлення ліцензій, виданих за результатами конкурсу 27 січня, в частині збільшення потужностей передавачів.

Телеканал НТН висловлює занепокоєння ситуацією в сфері ліцензування мовлення, та має намір відстоювати свої права та законні інтереси у судових інстанціях.

НТН входить до медіа-групи "Інтер". Пакетами телеканалів, що входять до медіа-групи, володіє U.A. Inter Media Group Limited, директором якої є Олена Хорошковська.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...