Люди Кириленка об'єднаються з БЮТ в обмін на прем’єрство Ющенка

Четвер, 18 лютого 2010, 19:18
Депутатська група "За Україну" (блок НУ-НС) готова до коаліції з БЮТ, якщо прем'єр-міністром буде призначений Віктор Ющенко.

Про це заявила депутат Ксенія Ляпіна, яка входить до цієї групи, повідомляє прес-служба програми "Точка зору" на Першому національному телеканалі.

"Група "За Україну" не піде в коаліцію з Партією Регіонів. Проте, ми не виключаємо варіант об'єднання в коаліцію з БЮТ за умови призначення прем'єр-міністром Віктора Ющенка", - сказала вона.

Коментуючи інформацію деяких ЗМІ про те, що група "За Україну" визначатиметься щодо своєї майбутньої позиції у парламенті 23 лютого в день народження президента Ющенка, Ляпіна заявила: "Ми привітаємо чинного президента з днем народження".

"Але раніше ми прийняли абсолютно чітке рішення: група "За Україну" не йде в коаліцію з Партією Регіонів. Ми готові до розмови про коаліцію з БЮТ, але з іншим прем'єр-міністром. Іншої конструкції демократичної коаліції ми не бачимо", - сказала депутат.

"Ми не розуміємо позицію БЮТ. Значно чесніше було б разом з групою "За Україну" піти в опозицію до президента Віктора Януковича", - наголосила вона.

"За умов збереження прем'єр-міністром Юлії Тимошенко і президента Януковича це буде диктатура двох. А диктатура двох нічим не краще за диктатуру одного", - вважає Ляпіна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування