ТИМОШЕНКО ВИМАГАЄ ВІД ЮЩЕНКА ВЕТО НА ПРАВИЛА ГРИ, ІНАКШЕ...

Середа, 3 лютого 2010, 18:42
 

Прем'єр Юлія Тимошенко вимагає від президента Віктора Ющенка накласти вето на зміни до закону про вибори.

"Якщо він відчуває, що він несе відповідальність за продовження розвитку демократії в нашій державі, на цей закон потрібно терміново накласти вето", - заявила Тимошенко.

"Якщо вето не буде накладено, я буду рахувати, що президент є учасником всіх цих процесів по руйнації чесних виборів", - наголосила вона.

Вона також попередила, що має намір запросити всіх послів країн, акредитованих в Україні, щоб поінформувати "про те, що з моменту підписання цього закону, більше в Україні виборів немає і вони не будуть мати значення, бо все буде сфальсифіковано від першої до останньої цифри".

Вона також має намір скликати прес-конференцію для представників закордонних ЗМІ з цього приводу.

"Я хочу, щоб весь світ знав, хто і на яких підставах руйнує народжені паростки демократії в Україні. Хочу, щоб весь світ знав, що чесним виборам в Україні прийшов кінець", - наголосила Тимошенко.

"Я буду боротися, щоб закон залишився в тій редакції, в якій він був, і щоб вибори в державі відбулися", - додала вона.

Вона висловила упевненість, що  "регіонали" проголосували ці зміни, бо "Янукович не вірить у свою перемогу, і тільки через фальсифікацію хоче здобути результат".

Раніше в середу Партії регіонів вдалося внести зміни до закону про вибори, яким відмінено кворум у 2/3 для виборчих комісій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...