БЮТ: У Криму "регіонали" зривають роботу цілого округу

Понеділок, 8 лютого 2010, 04:32
 

Представники Віктора Януковича зривають роботу окружної виборчої комісії N10.

Про це заявляють у прес-службі кримського республіканського виборчого штабу Юлії Тимошенко.

"На даний момент в окружній комісії N10 відбуваються тотальні порушення в роботі і прийомі документів", - говориться в повідомленні.

"Незважаючи на те, що в приміщенні знаходяться 14 членів, лише половина працює з виборчими комісіями і приймає в них документи, причому це відбувається з грубим порушенням законодавства", - говориться в документі.

За твердженням штабу Тимошенко, "голова окружної комісії просто приймає документи в дільничних комісій як фізична особа, питання про прийом документів з боку комісії навіть не виноситься на голосування".

У зв'язку з цим кримський виборчий штаб вимагатиме перерахування голосів на усіх виборчих комісіях з округу N10.

У той же час, Донецька облорганізація КВУ повідомляє, що в Донецьку деяким членам виборчих комісій від виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко погрожували, у тому числі зброєю.

Згідно із повідомленням, у Донецьку на виборчій дільниці № 85 (ОВК №43) голову комісії від кандидата в президенти Тимошенко викликав із приміщення дільниці невідомий чоловік, який став наказувати їй "поводитись добре" і погрожувати зброєю.

Жінка закричала, на її галас прийшли інші члени комісії, тоді чоловік кинувся тікати.

За інформацією КВУ, цього чоловіка встигли сфотографувати на телефон. На місце події була викликана міліція. Обставини з'ясовуються.

Крім того, в облорганізації Комітету виборців України також констатували, що погрози членам комісії від Тимошенко зафіксовані на дільниці №152 (округ №60). Ці дані надані членом окружної виборчої комісії від Тимошенко і представником штабу Тимошенко в місті Мар'їнці.

Інтерфакс, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News