Луценко каже, що його наступник "виконує антилюдські накази"

П'ятниця, 12 березня 2010, 23:26

Новий міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов причетний до злочинного угрупування в Криму.

Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко в ефірі Шустер Live.

"Могильов причетний до організованого злочинного угрупування в Криму. Могильов сліпо виконує антилюдські накази", - наголосив він.

"Я боюся, що знову відновляться "маски-шоу" щодо бізнесу, прослуховування політиків, про що натякнув новий глава СБУ, комерційні замовлення для правоохоронних структур", - зазначив Луценко.

У свою чергу, присутній в студії лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив: "При призначенні Могильова, з моєї точки зору, на жаль, врахувалася думка...Генадія Москаля (член депутатської групи "Народна самооборона", екс-начальник кримської міліції)".

"Він (Москаль), даючи характеристику цій людині, охарактеризував його, як одного з кращих міліціонерів в Україні", - сказав він.

Водночас сам Москаль наголосив: "Я його, фактично, знаю тільки з поганої сторони. З хорошої сторони я його не знаю".

"На жаль, маючи високий кадровий потенціал, Партія регіонів дійсно мала достойних кандидатів, кого покласти міністром внутрішніх справ, на жаль, вибрала найгіршого", - заявив депутат.

"Мені дзвонили багато начальників УВС...після наради, у всіх заступників міністра, всіх начальників облуправлінь позбирали заяви, і сказали, що міністерство ваших послуг більше не потребує", - розповів Москаль.

Як відомо, раніше у Меджлісі кримсько-татарського народу заявили про намір вимагати від Генпрокуратури порушити кримінальну справу щодо нового міністра внутрішніх справ Могильова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News