У Януковича поклялися захищати Табачника

Середа, 17 березня 2010, 21:27

Відставляти міністра освіти Дмитра Табачника поки зарано.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Відставляти людину повинні за якісь дії. Табачник ще нічого злого не зробив на своїй посаді. Навпаки, я чекаю від нього цікавих кроків", - зазначила вона.

"Те, що опозиція почала піднімати це ім'я на щит...я теж не належу до симпатиків тих поглядів, які оголошує Табачник. Але не можна людину судити за її погляди. Треба людину судити за її вчинки", - сказала заступник глави адміністрації президента.

"Тут я буду Табачника захищати, подобається це комусь, чи ні", - додала Герман.

"Якщо Табачник зробить щось неправильне, як міністр освіти – так, ми будемо говорити одне. Але поки що говорити про його відставку – це неправильно", - вважає вона.

"Інша річ, можна говорити, чи правильним було це призначення. Наскільки воно було вмотивоване, наскільки воно сприяло об'єднанню країни", - зазначила Герман.

"Опозиція зараз заскочена тим, що влада діє чітко, швидко і професійно. Їй треба до чогось вчепитися. Вчепилися до Табачника. Не було би Табачника – вчепилися б до чогось іншого", - наголосила вона.

Як відомо, раніше віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) заявив, що опозиція спробує звільнити Табачника на початку нової сесії парламенту.

Також Герман у середу заявляла, що добровільна відставка міністра освіти пішла б на користь команді Віктора Януковича.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування