Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лозінському ось-ось висунуть обвинувачення, обіцяє Медведько

Четвер, 15 квітня 2010, 13:45

Генпрокуратура у квітні висуне остаточне обвинувачення екс-депутату БЮТ Віктору Лозінському і закриє слідство в його справі.

Про це заявив генпрокурор Олександр Медведько в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна", опублікованому 15 квітня.

"Раніше я неодноразово говорив, що ця справа фактично розслідувана, але тоді не було Лозінського. Зараз він арештований, йому пред'явлено обвинувачення. Але він не визнає свою провину, відмовляється від дачі свідчень", - зазначив генпрокурор.

"Крім нього, у цій кримінальній справі арештовані ще три людини - єгер і два працівники МВС. Колишній прокурор Голованівського району перебував під вартою, ми його звільнили, як і начальника Голованівського РВВС. Ми вирішили, що зараз у утриманні їх під вартою немає необхідності", - сказав він.

"Цього місяця ми закінчимо розслідування: уже допитано понад півтори тисяч свідків, проведено близько 50 експертиз. Тому в квітні ми пред'явимо обвинувачення в остаточній редакції, у тій, у якій воно піде до суду, й оголосимо про закінчення слідства", - заявив Медведько.

"Я вважаю, що розслідування проведене в повному обсязі, об'єктивно, і у цій кримінальній справі забезпечене винесення судом обвинувачувального вироку у відношенні як Лозінського, так і усіх фігурантів", - заявив він.

Як відомо, Лозінського обвинувачують у навмисному убивстві Валерія Олійника в мисливських угіддях екс-депутата БЮТ улітку минулого року. У цій справі також проходять декілька його друзів - колишні співробітники прокуратури і міліції області, а також єгер тих угідь.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування