Герман підозрює, що союзником Тимошенко може бути тільки Бен Ладен

Четвер, 15 квітня 2010, 19:31
В адміністрації президента вважають нелогічною критику опозицією ініціатив по відмові від високозбагаченого урану.

Як заявила заступник глави президентської адміністрації Ганна Герман, "останні кроки і, взагалі, опозиційний стиль Юлії Тимошенко - непродуманий, розгублений і на межі зриву - насправді викликає багато питань".

"Заява, зроблена у четвер, свідчить про те, що Тимошенко хоче відірвати себе від світу, який бореться проти розповсюдження ядерних матеріалів, проти того, щоб ці матеріали потрапили до рук терористів", - сказала вона.

"Після таких заяв у Тимошенко на міжнародній арені може залишитися тільки один союзник...Бен Ладен?", - зазначила Герман.

Раніше Тимошенко заявила, що оприлюднене президентом Віктором Януковичем на Саміті з ядерної безпеки рішення про відмову від використання збагаченого урану завдасть "нищівного удару по Україні, і Україна відстане в питанні розробки технологій настільки, що наздоганяти вже буде неможливо розвинені світові країни".

"Ми вважаємо, що одноосібне рішення Януковича про передачу з України високозбагаченого урану принижує Україну, позбавляє досить важливого напрямку розвитку країни як конкурента у світі, принижує не тільки Україну, але й наших учених", - підкреслила лідер БЮТ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування