Янукович не повезе Медведєва дивитись на авіазавод

Середа, 21 квітня 2010, 12:28
 

Президенти України та Росії скасували свій візит до Харківського авіаційного заводу.

Про це в середу пише УНІАН.

Так у вівторок пізно ввечері програма перебування президентів України і Росії у Харкові була скоригована, зокрема, було скасоване раніше заплановане відвідування Януковичем і Медведєвим Харківського авіаційного заводу.

Як зазначив представник офіційної делегації Росії, це може бути пов'язано із напруженим графіком Медведєва, в результаті чого він прибуде до Харкова дещо пізніше, ніж планувалося.

Янукович вже прибув до Харкова з робочою поїздкою.

Програмою передбачена зустріч глав двох держав у вузькому колі, переговори у розширеному складі офіційних делегацій, а також спільна прес-конференція в обласній державній адміністрації.

У складі офіційної української делегації до Харкова також прибули глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, його заступники Ганна Герман і Андрій Гончарук, міністр палива та енергетики Юрій Бойко, міністр промислової політики Дмитро Колєсніков, міністр оборони Михайло Єжель, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, а також керівники шести регіонів України - Харківської, Сумської, Чернігівської, Луганської, Запорізької та Криму.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування