МІЛІЦІЯ ВЖЕ "РЯТУЄ" КОРТЕЖ ЯНУКОВИЧА ВІД ДТП?

Середа, 21 квітня 2010, 13:07

У Міністерстві внутрішніх справ спростовують інформацію про те, що машина з кортежу президента Віктора Януковича потрапила у ДТП.

Про це "Українській правді" заявив глава прес-служби МВС Дмитро Андрєєв.

За його словами, ДТП сталося в Києві на Харківській площі. Машина швидкої допомоги, яка рухалася по головній дорозі, зіткнулася з автомобілем ВАЗ-2110, який виїжджав з другорядної дороги.

"Таке ДТП дійсно сталося. Порушено кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди. Але автомобіль, який потрапив у ДТП, не має жодного відношення до кортежу президента", - сказав Андрєєв.

"Законодавством чітко визначені автомобілі, які є кортежем особи, що охороняється. Машини кортежу особи, що охороняється, у ДТП не потрапляли", - додав він.

На питання, чому тоді на місці подій залишилися начальник виїзної охорони Януковича і представник "Альфи", Андрєєв відповів:

"Я не можу це коментувати, тому що я цього не знаю".

"Ви розумієте, що в кортежі машини йдуть ніс у ніс. Як мені зараз повідомляють співробітники відділу пропаганди ДАІ з місця події, розрив між проходженням кортежу і цим зіткненням був від 600 до 1000 метрів", - додав Андрєєв.

За його словами, в результаті ДТП одна людина загинула, двоє - постраждали.

Всі жертви - пасажири автомобіля ВАЗ-2110. За словами Андрєєва, це була машина таксі.

Як відомо, кореспондент "Української правди" повідомляв, що мікроавтобус "Фольксваген" (Швидка) з кортежу Януковича зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ 2110. Водій авто загинув. Двоє осіб травмовані.

Раніше "Українська правда" також писала про те, що до складу кортежу Януковича входить "Швидка". Відео, на якому видно, яким чином кортеж Януковича переміщається містом, можна подивитися тут.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування