Путін сподівається, що йому щось ще перепаде від Азарова

П'ятниця, 30 квітня 2010, 16:06
 Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін висловив упевненість, що в ході російсько-українських переговорів в Сочі сторони вийдуть на нові домовленості.

 "Я не сумніваюся, що ми вийдемо на нові перспективні домовленості. Намітимо чіткі орієнтири для подальшого просування російсько-українського стратегічного партнерства", - сказав Путін у п'ятницю в Сочі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

 Прем'єр запропонував зосередитися на темах, що стосуються взаємодії в енергетиці, промисловості, транспорті, науці, в агропромисловому комплексі.

"Предметно поговорити про активізацію міжрегіонального і прикордонного співробітництва. У рамках підготовки до засідання російськими й українськими міністерствами пророблена серйозна велика робота, відбулися зустрічі більшості галузевих підкомісій", - сказав глава уряду РФ.

 Він підкреслив, що це шосте засідання комітету, і нагадав, що з нинішнім прем'єром України Миколою Азаровим зустрічається вп'яте. 

У той же час Азаров повідомив, що українською стороною і російською стороною готується "низка важливих документів, що будуть підписані в ході візиту президента РФ в Україну 17 травня".

Перед засіданням комісії відбулися російсько-українські переговори.

"Сьогодні ми підпишемо протокол, що визначає різні сфери економічного життя України і РФ", - додав Азаров.

Крім того, серед документів, що повинні бути підписані на засіданні комітету, зазначив прем'єр України, - меморандум про взаємодію між міністерством регіонального розвитку РФ і міністерством регіонального розвитку і будівництва України про міжрегіональне і прикордонне співробітництво.


Також сторони планують підписати меморандум про співробітництво між  "ИНТЕР РАО ЕЭС", держпідприємством "Енергоринок" і держпідприємством "Укрінтеренерго" і меморандум про співробітництво між ВАТ "Русгідро" і ВАТ "Укргідроенерго".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування