Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС рекомендує не їздити до Таїланду, де придушують спротив

Четвер, 20 травня 2010, 14:57

Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України, які планують відвідати Таїланд, не заїжджати до столиці - Бангкока - через неспокійну ситуацію там.

Як зазначає прес-служба МЗС із посиланням на посольство України в Королівстві Таїланд, у Бангкоку понад 2 місяці не припиняються масштабні антиурядові маніфестації з вимогою розпуску парламенту та проведення позачергових парламентських виборів.

Вранці 19 травня урядові війська та спецпідрозділи поліції Таїланду розпочали черговий етап спецоперації з метою нейтралізації головних таборів антиурядових демонстрантів.

"Станом на 17.00 годину за місцевим часом урядовими військами взято під контроль місця скупчення маніфестантів поблизу перехрестя Ратчапрасонг, у районі Сілом та на вулиці Сукхумвіт, а також біля торговельних центрів Сіам Парагон та Централ Ворлд міста Бангкок", - говориться у повідомленні в четвер.

Переважна більшість керівників антиурядових маніфестантів, так званих "червоних сорочок", добровільно здалися представникам поліції, додають у МЗС.

У зв'язку з цим, відомство рекомендує громадянам України, які мають намір відвідати Таїланд, по можливості, не заїжджати до Бангкока, а відразу прямувати до місць запланованого відпочинку.

А тим громадянам, які вже перебувають у столиці Таїланду, - "виявляти максимальну обережність та уникати місць скупчення демонстрантів та співробітників сил безпеки". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування