Бойко сподівається, що Азаров і Янукович його захистять

Понеділок, 31 травня 2010, 17:38
Гендиректор Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Володимир Бойко готовий після врегулювання конфлікту об'єднатися з власниками залізорудних ресурсів.

Про це він заявив під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами керівника підприємства, йдеться про "колосальну рейдерську атаку" на ММК, що розпочалася ще при колишньому уряді та триває вже рік, зазначається у повідомленні.

"Від імені трудового колективу ММК Бойко звернувся до президента з проханням розібратися у ситуації", - наголосили у прес-службі.

"Я поінформував президента про ситуацію на комбінаті. Ситуація дуже складна", - сказав після закінчення зустрічі сам Бойко.

"Я ніколи нічого не продавав і не продаю... Зараз, думаю, і президентом, і урядом буде вжито низку заходів з метою захисту колективу та подальшої боротьби з цією рейдерською атакою", - заявив він.

На переконання керівника підприємства, у ситуації, що склалася, насамперед треба "все розставити по місцях" та притягнути винних до відповідальності.

"Далі ми будемо об'єднуватися з кимсь, тому що інакше комбінат ім. Ілліча, який не має своєї сировинної бази, просто загине. Визначимося, з ким будемо об'єднуватися, оскільки ми просто не зможемо самі вижити у цей суворий час", - зазначив Бойко.

За його словами, йдеться також і про те, що продовжуються кризові явища в металургійному комплексі України, відтак ММК має ще й складнощі із замовленнями.

Як відомо, основні залізорудні активи на території України зосереджені в компанії "Метінвест" Ріната Ахметова та "Євраз" Романа Абрамовича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News