Тягнибока викликали на допит

Середа, 5 травня 2010, 14:00
 

Лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока викликають на допит у слідче управління ГУМВС.

Про це в середу повідомляє прес-служба об'єднання.

Тягнибока викликають на 6 травня в якості свідка за статею про групове порушення громадського порядку щодо подій, які відбулися біля стін Верховної Ради 27 квітня 2010 року.

Прес-служба також додає, що 1 травня було здійснено "незаконний примусовий привід у міліцію заступника голови Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Андрія Мохник та заступника голови Київської міської організації Андрія Іллєнка".

У Постанові про примусовий привід йшлося про те, що затримані "через гучномовці та інші звукові прилади викрикували образливі брутальні вислови загального характеру, спрямовані на адресу посадових осіб органів державної влади з настійливими вимогами виконати їх безпідставні бажання, в наслідок чого порушено спокій місцевих жителів та нормальну узгодженість їх життєдіяльності".

У справі щодо подій біля парламенту 27 квітня допитані також член політради "Свободи" голова Сумської обласної організації Ігор Мірошниченко, заступник голови Київської міської організації та керівник "Студентської Свободи" Руслан Андрійко.

Повістки на допит отримали ще декілька активістів ВО "Свобода".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування