Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський уже знає авторів скандалу на "1+1", і може їм знайти "іншу роботу"

Субота, 8 травня 2010, 14:41

Бізнесмен Ігор Коломойський запевняє, що не впливає на інформаційну політику каналу "1+1".

Про це він заявив у коментарі "Українській правді".

"Коли була закрита угода щодо покупки "1+1", було ухвалено рішення про повну інвентаризацію того, що було на каналі. У тому числі і ТСН. Треба визнати, що на той момент у нас на каналі були присутні якісь речі, пов'язані з "джинсою" і замовними матеріалами. Ми оголосили цьому війну", - розповів бізнесмен.

За його словами, тоді Олександр Ткаченко зібрав збори і сказав, що потрібно дотримуватися журналістських стандартів, що має бути об'єктивна подача інформації - "без особистої думки, без шоу у випуску новин".

"Це завдання стоїть перед Ткаченком і це завдання, яке я ставлю перед собою. Журналіст має одержувати гроші тільки в касі каналу, а не десь в іншому місці", - заявив Коломойський.

"Ми виявили трьох ініціаторів цього шуму, що виник на каналі. Ми з ними готові працювати далі, якщо вони будуть дотримуватися стандартів журналістики. Якщо ні, придумаємо їм іншу роботу, можливо, переведемо в комерційний відділ, якщо вони хочуть заробляти гроші, а не займатися журналістикою", - відзначив він.

Коломойський збирається найближчим часом зустрітися з журналістами.

"Я знаю, що колектив висунув вимогу зустрітися зі мною. Я обов'язково зустрінуся з ними найближчим часом. Але можу запевнити, що від цього моя позиція не зміниться", - заявив бізнесмен.

На питання "Української правди", чи впливає він особисто на інформаційну політику, Ігор Коломойський заявив: "Прямо відповідаю - ні. Більш того, я не знав ні про конфлікт на каналі, ні про заяву журналістів. Я довідався про це з дзвінка кореспондента "Financial Times".

На питання, чи звертався до нього хтось з Кабінету міністрів або Адміністрації президента щодо інформаційної політики каналу, Коломойський відповів: "Ні. Ніхто і ні з якими пропозиціями до мене не звертався. Ні щодо дружби, ні щодо преференцій у бізнесі. У нас з цього приводу не було жодних контактів".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування