СБУ ПРОДОВЖУЄ "ОПРАЦЬОВУВАТИ" ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ

Четвер, 17 червня 2010, 08:57

У Черкасах представники СБУ та МВС провели зустріч із організатором акції "Вихід з демократії: Пароль 2450" у цьому місті Таїсією Плахутою.

Як повідомляє організація "Демократичний Альянс", обласний осередок якої очолює Плахута, зустріч відбулася 15 червня, наступного дня після проведення акції по Україні.

Згідно з повідомленням, голові черкаського обласного осередку Демократичного Альянсу зателефонували вранці о 08.30. У телефонній розмові викликати її офіційно "силовики" відмовились, натомість під'їхали під її будинок, де і провели з нею бесіду.

На зустріч приїхали представник Служби безпеки України та начальник відділу громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ.

"Співробітник СБУ, який представився Олександром Рибалкою, розпитував про організацію, питав про подальші плани, керівництво Демократичного Альянсу на загальноукраїнському рівні та про можливість відміни наступної акції організації в Черкасах", - сказано у повідомленні.

Як відомо, напередодні проведення акції "Вихід з демократії: Пароль 2450", працівник СБУ провів зустріч із головою Миколаївського обласного осередку Демократичного Альянсу Юлією Гречкою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування