Депутати доручили Богословській копатися у ліцензіях телеканалів

Четвер, 17 червня 2010, 18:51
Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію щодо законності видачі ліцензій на мовлення у 2005-2010 роках.

За це рішення проголосувало 249 депутатів.

Згідно з постановою, основним завданням ТСК визначено розслідування законності прийняття рішень Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення щодо проведення конкурсів та встановлення переможців конкурсів на отримання (переоформлення) ліцензій на мовлення з використанням відповідних частот у 2005-2010 роках.

Головою комісії обрана позафракційний депутат Інна Богословська, а заступником глави - депутат від Компартії Олександр Голуб.

До складу комісії також увійшли регіонали Олена Бондаренко та Володимир Ландік. БЮТ, НУНС та Блок Литвина не внесли своїх кандидатур.

Як відомо, раніше Окружний адмінсуд Києва задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", яка оскаржувала рішення Нацради з питань телебачення та радіомовлення про виділення "ТВі" та "5 каналу" частот на мовлення.

Журналісти звинуватили главу СБУ і власника медіа-холдингу U.A. Inter Media Group Валерія Хорошковського у намаганні "знищити" "5 канал".

На парламентських виборах 2002 року Богословська йшла в першій п'ятірці "Команди озимого покоління" разом з Хорошковським.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News