РЕГІОНАЛ ЗВИНУВАТИВ СІВКОВИЧА У РЕЙДЕРСТВІ

П'ятниця, 18 червня 2010, 13:57

Віце-прем'єра Володимира Сівковича звинувачують у рейдерському захопленні земель.

Про це заявив з трибуни Верховної Ради депутат-регіонал Володимир Ярощук.

"Мені стали відомі факти участі віце-прем'єра з силових питань Володимира Сівковича у операціях, що не відповідають високому статусу посадовця... до нас надійшла інформація про неодноразове втручання Сівковича в роботу судових та правоохоронних органів шляхом погроз і примусу  з метою заволодіння державних майном", - заявив депутат.

За його словами, Сівкович як голова комісії з протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств використовує цю посаду "прямопротилежно її призначенню".

"Він сприяє рейдерству, кришує захоплення підприємств, спрямовує рейдерів до тих чи інших підприємств, активно застосовує телефонне право у роботі з суддями", - заявив Ярощук.

За його словами, однією з оборудок, вчинених за сприяння Сівковича та голови Держкомзему Кулініча було захоплення державних земель у розмірі 220 гектарів острова Муромець.

"Відповідно до вказівок Сівковича та Кулініча Броварська районна адміністрація у лютому 2010 надала дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства 110 громадянам. А вже у березні 2010 передала ці земельні ділянки підставним особам", - повідомив депутат.

Зрештою, за його словами, ця земля опинилася під контролем високо посадовців.

Ярощук також нагадав, що острів належить Києва і не має одного відношення до Броварської райради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News