"Народна самооборона" самознищилася в Раді і вигнала перебіжчиків

Середа, 23 червня 2010, 16:10

Партія "Народна самооборона" оголосила про ліквідацію групи "Народна самооборона" у Верховній Раді.

Про це йдеться в заяві політради партії, оприлюдненій на сайті "Народної самооборони".

Також Політрада "Народної самооборони" виключила з лав партії народних депутатів Олега Новікова, який перейшов до коаліції "Стабільність і реформи", та Катерину Лук'янову, яка заявила про готовність перейти в більшість.

"Перейшовши до правлячої коаліції, колишні однопартійці Новіков О.В. та Лук'янова К.Є вчинили дії, несумісні з партійним статутом і з загальноприйнятими нормами людської моралі. Вони продали тих, завдяки кому стали народними обранцями", - заявляє НС.

"Вчинок людей, яким донедавна повністю довіряли рядові партійці, став серйозним моральним ударом для партії. За дії, несумісні із положеннями статуту та програми партії, політрада "Народної самооборони" виключила їх із своїх лав", - наголошує партія.

Як сказано в заяві, "лише недосконалість українського законодавства не дозволяє партії відкликати своїх колишніх представників у парламенті".

Партія називає перехід своїх соратників до коаліції "зрадою" за гроші і називає їх "політичним перевертнями".

"У дні, коли політичне заробітчанство святкує свою тимчасову перемогу, "Народна самооборона" відзначає необхідність об'єднання опозиційних демократичних сил", - заявляє політрада "Народної самооборони".

"Тільки разом ми можемо, за підтримки народу України, зупинити хвилю всепродажності, брехні та аморальності, захистити принципи демократії та всього того, що дороге серцю громадянина України. Вони не пройдуть, бо вони - зрадники", - стверджує НС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News