Герман: Льовочкін "зарубив" всіх кандидатів у речники президента

Понеділок, 28 червня 2010, 01:26

Непорозумінь главою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним і його заступником Ганною Герман немає.

"Свого часу дискусії дали підставу говорити про якісь непорозуміння між мною і главою адміністрації", - заявила Герман в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВi.

На прохання навести конкретний приклад питання, щодо якого виникало розходження думок з Льовочкіним, Герман сказала: "Важко згадати якийсь конкретний приклад бо це щоденний процес над яким ми працюємо".

"Повірте мені, у нас справді з Льовочкіним дуже добрі старі відносини. Я багато завдячую цій людині. Коли в мене були тяжкі часи він завжди мене підтримував... І всі ці розмови про якісь конфлікти виходять лише з того, що ми маємо дискусію", - підкреслила вона

Відповідаючи на питання, щодо своєї заяви про те, що вона буде працювати напряму з президентом Віктором Януковичем, Герман заявила: "Я сказала не так. І треба правильно мене цитувати".

"Я сказала, що в мене залишається можливість працювати напряму з президентом. І я завжди працювала в деяких питаннях напряму з президентом. І так залишилося. Це є нормально", - зазначила вона.

"Я працюю з президентом вже близько шести років і є деякі оперативні питання. Які нема часу узгоджувати. У нас є прямий зв'язок. Я піднімаю трубку і президент вислухає, реагує відповідно на пропозиції", - повідомила заступник глави адміністрації.

На запитання, чи у всіх заступників є такий прямий зв'язок, Герман сказала: "Я не знаю. Думаю, що у всіх є. Переконана, що є".

Коментуючи ситуацію з призначенням прес-секретаря президента, чиновник заявила: "Я Сергію Володимировичу (Льовочкіну) представляла кілька кандидатур. Ми радилися з ним і майже завжди він приймав рішення, що може це не достатньо високого рівня кандидати".

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування