НУНС: Коаліція перегнула Раду через коліно

Вівторок, 29 червня 2010, 18:17
Призначення трьох з чотирьох членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відбулось з порушенням законодавства.

Про це у вівторок заявив депутат від НУНС Юрій Стець, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Він уточнив, що ці троє обраних парламентом членів Нацради "не були допущені парламентським комітетом з питань свободи слова та інформації до конкурсу".

"Причому абсолютною більшістю голосів представників майже всіх фракцій в парламенті", - повідомив Стець.

На думку депутата призначення дає можливість у майбутньому всім бажаючим через суд нівелювати рішення теперішньої Нацради.

"Будь-які їх рішення можуть бути оскаржені в суді. Уявіть собі, що влада зміниться. Це означатиме, що всі, хто вважає себе ображеними, побіжуть до суду і доведуть, що цей склад Нацради був обраний з порушенням, і тому можна опротестовувати в судах всі рішення", - заявив він.

"От до чого довело сьогоднішнє перегинання через коліно Верховної Ради представниками від коаліції", - додав Стець.

Депутат зазначив, що "очевидно, що незважаючи на всі порушення, як вирішили на Банковій - так і проголосували у парламенті".

"Тепер в Нацраді є 7 чоловік, з них 5 - лобіюють інтереси медіа-групи Хорошковського. Як вміє діяти Хорошковський - ми вже бачили. Я думаю, що так само будуть робити і його представники в Нацраді. Так що про незалежне і демократичне радіо і телебачення можна забути в цій країні", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування