Герман хоче подарувати Януковичу лаври, бо він заслужив

Вівторок, 6 липня 2010, 15:05

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман просить не робити із дня народження глави держави Віктора Януковича національне свято.

Про це вона заявила у вівторок під час прямої телефонної лінії у редакції газети "Аргументы и факты в Украине", повідомляє УНІАН.

"Я думаю, що навколо дати дня народження президента відбуваються якісь спекуляції", - сказала вона і висловила переконання, що "приватний день народження не є національним святом".

Вона зауважила, що у свій день народження 9 липня глава держави матиме звичайний робочий день, зокрема, заплановано зустріч у Києві з Президентом Європейської Ради Германом ван Ромпеєм.

"Я не бачила у програмі цього дня чогось спеціального святкового", - зауважила Герман.

Говорячи про події суботи, 10 липня, вона підкреслила, що це вихідний день і це є приватною справою президента, як його провести.

Заступник глави АП також наголосила, що святкування дня народження Януковича як приватний захід не буде проплачуватися з держбюджету.

Герман також повідомила, що хотіла би подарувати Президенту Януковичу на день народження лаврову гілку, яку, за її словами, можна придбати лише у грузинському місті Кутаїсі.

"Я думаю, що президент заслужив лаври", - сказала вона, водночас зауваживши, що навряд чи вона матиме час і можливість придбати такий подарунок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування