Азаров натякнув, що поставить Тігіпка перед вибором

П'ятниця, 10 вересня 2010, 14:20
В уряду немає ніяких проблем з фінансуванням виборів у місцеві органи влади України.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров у п'ятницю на прес-конференції в Сімферополі.

"Проблем ніяких не немає з фінансуванням", - сказав він.

При цьому прем'єр додав: "Президент поставив перед нами завдання забезпечити фінансування - ми забезпечимо. Ми закриємо повністю проблему фінансування виборчої кампанії".

Відповідаючи на питання про те, чи він має намір рекомендувати своїм підлеглим, які відповідно до закону мають право не йти у відпустку в разі участі у виборах до місцевих органів влади, Азаров відповів: "Я своїм підлеглим, перш за все, буду не просто рекомендувати, а буду вимагати від них зробити вибір ".

"Якщо він хоче йти на вибори - нехай йде, а якщо він хоче працювати в системі виконавчої влади, то нехай працює", - сказав він.

Крім того, прем'єр додав, що робота уряду ніяк не залежить від результатів виборів в місцеві органи влади.

"Які місцеві органи влади народ обере, з тими ми і будемо працювати. Припустимо, обере в більшості своїй представників Партії регіонів - нам буде легше працювати, тому що це однодумці, вони нам не будуть палки в колеса ставити", - сказав Азаров.

"Оберуть інших, які будуть займатися дестабілізацією і будуть палки в колеса ставити, ми ці палки поламаємо і будемо рухатися все одно, просто рух буде важчим, просто більше зусиль буде витрачатися, просто більше втрат буде, але ми на це спокійно дивимося", - заявив прем'єр.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування