Ющенко розповів, що йому заважало

Неділя, 12 вересня 2010, 13:09
Нація, яка не має єдності, не здатна провести будь-які економічні реформи.

Таку думку озвучив лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко, повідомляє його прес-служба.

Він наголосив, що проведення реформ в економічній та соціальній сферах нашої країни є надзвичайно важливим питанням, але "нація, яка не знайшла єдності, не здатна буде провести реформи в будь-якій сфері".

"Це не проблема знань - провести реформи, це проблема політичної згоди, визначення пріоритетів щодо проведення реформ, а також проблема суспільної відповідальності", - заявив Ющенко.

Він висловив переконання, що таку єдність можна досягнути лише шляхом національного відродження держави, її мови традицій, культури.

За словами лідера "Нашої України", не сприятимуть такому відродженню останні спроби влади знищити українську мову як єдину державу, розмови про позаблоковий статус країни за умов збереження на її території військових формувань іншої країни (ЧФ РФ).

"Безумовно, політика економічних перетворень є одним з наших засадничих пріоритетів. І ми глибоко сумуємо і глибоко жалкуємо, що, в тому числі й уряди останніх років, не знаходили в собі волі і громадянської відповідальності проводити глибинні реформи", - заявив Ющенко.

"Нам завжди щось заважало, тому що гралися в популізм. І в цьому популізмі причина дуже багатьох проблем і половинчастих рішень", - зауважив він.

Ющенко підкреслив, що без згоди суспільства на проведення таких реформ, без єдності та національної самосвідомості будь-яка влада буде лише маніпулювати реформами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування