Тігіпко поступився регіонам: для політика усе, що не некролог, – усе піар

Середа, 29 вересня 2010, 14:11

Більшістю голосів делегати одеської партконференції "Сильної України" ухвалили рішення відмовитися від висування представника партії на посаду мера Одеси.

Про це повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Деякі учасники конференції були здивовані несподіваною відмовою лідера місцевого осередку партії Світлани Фабрикант поборотися за крісло міського голови, оскільки раніше ця ідея неодноразово озвучувалася.

З ініціативи місцевого осередку "Сильної України" також були проведені опитування жителів на вулицях міста, щоб з'ясувати рейтинги можливих претендентів у мери.

Однак на конференції пролунала заява про порівняно невисоку підтримку одеситами цієї кандидатури, про що нібито засвідчили виміри громадської думки напередодні виборів.

Привселюдно схвалив відмову Фабрикант брати участь у передвиборчій гонці також лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко, що виступив на партконференції, хоча низка делегатів вважали такий підхід помилковим.

Тігіпко намагався переконати їх: "Партія регіонів - сильний союзник, і щоб щось змінити, ми повинні їх підтримати". Він підкреслив, що "хоча "Сильна Україна" і конкурує з Партією регіонів", однак кращого союзника, ніж "регіонали", для відновлення економіки немає".

Лідер "Сильної України" також поскаржився, що нині йому доводиться відповідати за рішення всіх економічних проблем у країні: "Один в уряді, не маючи фракції в парламенті, я відповідаю за усе у країні, і я не боюся цього. Тому що для політика усе, що не некролог, - усе піар".

У свою чергу, запрошений на партконференцію "Сильної України" глава АМКУ Олексій Костусєв, раніше висунутий "регіоналами" кандидатом у мери Одеси, пообіцяв Фабрикант посаду секретаря Одеської міськради у випадку перемоги на виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...