Губернатор: Нічого особистого, тільки бізнес

Середа, 29 вересня 2010, 21:59

Глава Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха спростовує заяви про причетність органів влади до затримання мера Кам'янець-Подільського.

Про це він заявив під час засідання сесії облради, повідомляє УНІАН.

"Не повинні закрадатися сумніви, що обласна влада чи державна вплинули на затримання Анатолія Нестерука", - зазначив він.

"Це чисто бізнесово-кланові з'ясування відносин, пов'язані з перерозподілом бізнесу", - уточнив Ядуха.

Він припустив, що це, перш за все, стосується комунального підприємства "Теплокомуненерго", яке міська влада повернула у власність міської громади.

Губернатор також зазначив, що не має претензій до роботи мера Кам'янець-Подільська.

"До Анатолія Макаровича у мене особисто і облдержадміністрації немає претензій. У нас з ним хороші людські відносини", - заявив він.

Ядуха додав, що підтримує звернення депутатів облради до президента, прем'єра, спікера, генпрокурора з проханням неупереджено розглянути ситуацію з узяттям під варту Нестерука.

Як відомо, 20 вересня СБУ викрила протиправну діяльність Нестерука та керуючого справами виконкому Кам'янець-Подільської міськради Миколи Нечая, які вимагали хабар у місцевих підприємців в 300 тисяч гривень.

Прокуратура Хмельницької області за матеріалами СБУ порушила щодо мера і його спільника кримінальну справу. Нестерука затримали працівники СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування