Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сівкович: це аморально називати смерть дитини покаранням батька

Четвер, 30 вересня 2010, 19:42
Віце-прем'єр Володимир Сівкович називає "моральної ницістю" згадку імені свого сина екс-керівником оперативно-слідчої групи у справі Ющенка Галиною Климович.

"Нічого дивного в цій статті, крім моральної ницості людини, яка називає смерть дитини покаранням батька, я не побачив", - цитує політика "Інтерфакс-Україна".

"У політиці є неписані правила, в будь-яких ситуаціях, які б конфліктні вони не були, сім'я не є предметом компромату", - підкреслив він.

При цьому Сівкович додав: "Я вважаю, що це не покарання за зло, це зло, до якого причетна Климович, і це вони його принесли".

"Вважаю, що всі подібні кримінально-політичні справи, в яких розслідування ведеться з порушенням всіх законів, завжди приводять до інших злочинів", - зазначив він.

На його переконання, якщо Генпрокуратура і далі "сприятиме таким речам", і не відреагує на вже виявлені факти порушень та факти, які розслідуються, то "треба буде думати про те, що потрібно міняти керівництво прокуратури".

В інтерв'ю "Українській правді" Климович розповіла про розслідування справи про отруєння Ющенка під час перебування його кандидатом у президенти і про тиск на неї і Генпрокуратуру.

"Особливо важко було, коли Сівкович 9 липня 2009 року на всю країну зажадав мого арешту, а моя старенька мама, не впоравшись з болем, у важкому стані потрапила до лікарні", - зазначила вона.

"Хотіла судитися з ним, але поки виходжувала маму, син Сівковича розбився в ДТП, тому відпустила від себе цю людину і пробачила, розуміючи, яку страшну ціну він заплатив за зло, яке чиниться ", - заявила Климович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування