ГЕНПРОКУРАТУРА ОТРИМАЛА ДОЗВІЛ НА ОБШУК ДОВГОГО

Понеділок, 6 вересня 2010, 12:59
 

Постанову на проведення обшуку в квартирі Олеся Довгого видав Печерський районний суд за підписом судді Квасневської.

Про це йдеться в постанові від 2 вересня цього року, текст якої має "Українська правда".

Постанову видано у справі про незаконне відчуження пакетів акцій Київводоканал та Київгаз у відповідь на звернення слідчого Генпрокуратури за погодженням заступника генпрокурора.

Обшук має проводитись з метою вилучення підроблених документів, чорнових записів, бланків фіктивних підприємств, їх печатки, штампи та інші документи які використовувались для здійснення незаконного відчуження пакетів акцій цих двох підприємств.

"Враховуючи, що є достатні підстави вважати, що документи, які мають значення для встановлення істини у справі, можуть знаходитись в житловому приміщенні за місцем реєстрації та проживання Довгого О.С. суд вважає за можливе подання задовольнити", - йдеться в документі.

Згідно з постановою Довгий зареєстрований за адресою пров Михайлівський 7, квартира N4.

Як відомо, 30 серпня генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості службових осіб Київської міської ради.

Згідно із постановою, досудовим слідством встановлено, що протягом лютого 2009 року - березня 2010 року службові особи Київміськради сприяли придбанню пакетів акцій Київводоканалу та Київгазу фінансовою компанією "Новий регіон".

Це спричинило тяжкі наслідки майновим інтересам територіальної громади м. Києва у вигляді позбавлення права на отримання дивідендів і підриву авторитету органу місцевого самоврядування.

Шкода бюджету оцінюється у 16,365 млн. грн.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News