Пінчук вважає, що Януковичу сила таки потрібна

П'ятниця, 1 жовтня 2010, 18:34
Бізнесмен Віктор Пінчук не шкодує про те, що у 2004 році підтримував зміни до Конституції щодо обмеження повноважень президента.

Про це він заявив на брифінгу в Ялті.

"Я тоді був упевнений, що зміни до Конституції були правильним рішенням. А сьогодні виявилося, що вони неконституційні", - зазначив бізнесмен.

За словами Пінчука, "в кінці 2004 року треба було знаходити компроміс для виходу з ситуації, з якої мало які країни виходили без кровопролиття".

"Такий компроміс був знайдений, що є добре. А далі питання не до мене, бо я не юрист, а інженер-металург", - зазначив він.

Водночас Пінчук сказав, що "на період реформ потрібна президентська форма правління".

Бізнесмен також спростував твердження представників БЮТ про те, що Юлію Тимошенко не запрошували на засідання Ялтинської європейської стратегії.

"Тут присутні представники різних сил, в тому числі від БЮТ Григорій і Наташа", - сказав Пінчук, маючи на увазі Григорія Немирю і Наталію Королевську.

"Юлія Володимирівна була сюди запрошена, але я не хотів би далі заглиблюватися в цю тему, бо це некоректно", - зазначив він.

Як відомо, КС визнав неконституційним закон "Про внесення змін до Конституції України" №2222-IV у зв'язку з порушенням конституційної процедури його розгляду і прийняття.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...