Могильов літав на море літаками внутрішніх військ – Москаль

Вівторок, 12 жовтня 2010, 15:53
Протягом липня-вересня міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов 19 разів літав до Криму на літаках внутрішніх військ МВС України.

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

"Ознайомившись із хронологією використання службової авіації діючим міністром внутрішніх справ, виникають серйозні підозри у зловживанні та перевищенні влади Могильовим при здійсненні ним багатьох перельотів", - зазначив він.

"Знаючи про жорстку негативну суспільну реакцію та гучний скандал із використанням службової авіації екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко, пан Могильов за 7 місяців перебування на посаді вирішив "перевершити" свого попередника у кілька разів", - заявив Москаль.

Як зазначається у повідомленні, згідно довідки держпідприємства обслуговування повітряного руху України, міністром МВС на літаках внутрішніх військ здійснено 38 перельотів, з них 19 - до Криму. "При чому усі здійснено у літній період, під час перебування у відпустці", - зазначили у прес-службі.

Останній переліт, за словами Москаля, Могильовим здійснено 21 вересня 2010 року до Сімферополя.

"Для довідки політик нагадує, що в Україні є внутрішні рейси багатьох українських авіакомпаній, які здійснюють рейси до Криму. Їх використання зменшує бюджетні витрати у сотні разів", - зазначається у повідомленні.

"То яка ж справа примусила керівника МВС використовувати для власних перельотів "на морє" літаки внутрішніх військ МВС?", - запитав Москаль.

"На фоні всебічного недофінансування МВС України, його керівник продовжує вести розкішне життя, нічим не обмежуючи свої особисті потреби", - сказав депутат.

"Якщо порахувати час, впродовж якого Могильов знаходився у повітрі, то стане зрозуміло, чому так погано працює МВС у справах боротьби із організованою злочинністю та корупцією. Адже головний міліціонер основний час проводить "між небом і землею", - зазначив він.

За словами Москаля, він направив депутатські звернення з цього приводу до Генпрокуратури, КРУ та Рахункової палати з метою "перевірити правомірність та доцільності використання бюджетних коштів МВС на здійснення перельотів міністра".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування