Комуністи заявляють, що Регіони "вибивають" їх із виборів

Четвер, 14 жовтня 2010, 14:16


Партія регіонів у Донецькій області чинить перепони Компартії у підготовці до виборів, намагаючись "вибити" комуністів із виборчого процесу.

Про це заявив перший секретар Донецького обласного комітету Комуністичної партії, народний депутат Микола Кравченко на прес-конференції у четвер, повідомляє УНІАН.

"На сьогодні підготовка до виборів проходить в жорсткому протистоянні зі, здавалося б, нашим союзником, - Партією регіонів... І справа дійшла вже до безпрецедентних методів роботи - Партія регіонів намагається зняти всю Дебальцевську партійну організацію з реєстрації, причому робить це саме представник Партії регіонів", - заявив він.

За словами Кравченка, у Будьонівському районі Донецька з 25 кандидатів-мажоритарників від Компартії з реєстрації знято 19 осіб. Після цього 2-х кандидатів поновили через суд.

"У Комсомольському нинішньому голові від невідомих надходили загрози і вимоги про вихід його з Компартії. У Єлізаветівці від кандидата на пост голови від КПУ шляхом шантажу вимагали відкуп від фізичної розправи над ним", - додав Кравченко.

"Шедевром, піком нашої "дружби" з Партією регіонів стало те, що почали організаціями знімати з реєстрації. І, таким чином, ми можемо дійти до того, що Донецьку організацію повністю знімуть з реєстрації за надуманими повністю мотивами", - побоюється комуніст.

"Єдине завдання Партії регіонів - вибити комуністів для того, щоб ніхто не знав, що коїться у селищах, містах", - переконаний Кравченко.

Нардеп заявив, що комуністи планують привезти людей з усієї Донецької області і розбити наметове містечко перед будівлею Донецької облдержадміністрації на знак протесту проти дій Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування