Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не бачить злочину в нецільовому використанні коштів

Субота, 16 жовтня 2010, 00:38

Юлія Тимошенко не бачить злочину в тому, що направила гроші від продажу Кіотських квот на потреби Пенсійного фонду.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "Інтер", коментуючи нецільове використання 300 мільйонів.

"Якщо вони знайшли лише те, що гроші, передбачені на екологію, я відправила у Пенсійний фонд, і це є моїм найбільшим злочином, то я переконана, що іншого прем'єра, в якого будуть такі наслідки таких гучних розбірок, ви не знайдете", - заявила вона.

На зауваження, що є інші пункти звинувачень, Тимошенко заявила, що "це єдиний достойний пункт".

"І якби мені довелося це повторити, я би знову ці екологічні кошти спрямувала на пенсії. Тому що пенсії для мене набагато важливіші", - заявила вона.

Тимошенко розкритикувала компанії, які проводили аудит, назвавши їх "заказушниками". Вона нагадала, що "Кролл" свого часу займався відбілюванням Леоніда Кучми в справі Гонгадзе, а інша компанія захищала Моніку Левінськи в секс-скандалі з Білом Клінтоном.

Вона відзначила, що робота цих компаній обійдеться в мільйони гривень для бюджету.

"Ви назвали це аудит? Тоді я повідомлю, що нова влада запросила 3 компанії і назвала їх аудиторськими, які мали перевірити всю діяльність нашого уряду. За даними посла Сполучених Штатів, враховуючи, що ці компанії приїхали з США, жодна з цих компаній не є аудиторською і ніколи не виконувала таких функцій", - сказала Тимошенко.

"Я просто хочу сказати, що до аудиту плями на спідниці не мають ніякого відношення...Це не аудит, це спеціальні люди", - зауважила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...