ТИМОШЕНКО ВИЗНАЛА, ЩО ПОМИЛЯЛАСЯ В ЛЮДЯХ

Неділя, 17 жовтня 2010, 12:43
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко визнає частину своєї провини за ситуацію, яка склалась сьогодні в державі.

Про це вона заявила в суботу під час десятого зїзду партії.

"Відповідальність за сьогоднішній день лежить на тих, хто не хотів єдності консолідації, і руху вперед. Але із себе ми не маємо права знімати відповідальність, вибілювати нашу діяльність", - сказала вона.

"Ми готові сьогодні визнати ті помилки, які завадили нашій команді бути сильною, потужною і результативною", - зазначила Тимошенко.

За її словами, після відставки уряду Тимошенко в 2005 році не слід було знову домовлятися з командою Ющенка.

"Перша помилка, яку ми мусимо визнати - що в 2005 році після відставки демократичного уряду ми зрозуміли, що цінності майдану не мають значення для команди, яка прийшла до влади", - сказала Тимошенко.

"Можливо, нам не треба було довіряти цим ненадійним партнерам, а чесно працювати в опозиції. Не примушуючи нашу команду приймати подвійні стандарти, які пропонували партнери по коаліції", - уточнила вона.

Її слова викликали оплески присутніх делегатів з'їзду.

"Якби ми другий раз не повірили і не повернулися до можливої спільної влади, то сьогодні не було би такого безчестя і безправ'я", - зазначила політик.

Вона також визнала прорахунки у кадровій політиці.

"Ми зобов'язані визнати, що кадрова політика нашої команди була недостатньо сильною для того, щоб ми могли в кожному селі, районі, області і уряді запропонувати той рівень позитивної роботи, який був би противагою нечесності і дискредитації, які пропонувалися нашій команді, коли ми перебували при владі", - сказала Тимошенко.

"Наша кадрова політика мусить стати зовсім іншою. В рядах нашої партії опинилися люди у яких партія стала способом досягнення дріб'язкових матеріальних інтересів", - додала Тимошенко.

За словами лідера "Батьківщини", це "означає, що ми недопрацювали".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...