Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу вже роблять вертолітний майданчик у центрі Києва?

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 12:23

Минулого тижня на Парковій дорозі в Києві почалося будівництво вертолітного майданчика для президента Віктора Януковича.

Про це пише "Газета по-київські" з посиланням на блоги.

"Роботи ведуться вражаючими темпами. За п'ять днів встигли перерити територію розміром із футбольне поле, нагнати техніку і вбити безліч паль", - зазначає видання.

За інформацією газети, бетономішалки заїжджають на будівництво кожні п'ять хвилин. "На самому будмайданчику працюють крани, близько десятка робітників спецтехнікою свердлять ґрунт і заливають палі. Поруч складують арматурні конструкції", - йдеться у публікації.

 
Один з будівельників Валерій заявив: "Будуємо за принципом паркінгу. Поки заливаємо фундамент. Спочатку свердлимо отвори в ґрунті, а потім щоб він не обсипався, промиваємо розчином на основі спеціальної рідини - бентоніту".

"Він шалено дорий, тому після використання його очищають від ґрунту, щоб використовувати повторно", - зазначив він.

За словами будівельників, підготовчі роботи провели місяць тому, а саме будівництво розпочалася 17 жовтня.

"Приїжджала геодезична служба - брали виміри ґрунту. Сказали, що зміцнювати схил потрібно палями на глибину до 65 метрів. Вони повинні відсікти ґрунтові води", - сказав Валерій.

Охоронці будівництва стверджують, що роботи ведуться вдень і вночі.

"Бетономішалки шурують по 40-60 штук за день. А в кожній по 7-8 кубів бетону - от і рахуйте. Видно квапляться, за планом повинні побудувати до зими. На будмайданчик приїжджали вже Попов і Черновецький", - сказав один з охоронців.

"Поки кореспондент видавав себе за роззяву, охорона була балакучою, але коли я почав фотографувати будівництво, хотіли змусити видалити фотографії, і навіть влаштували погоню за мною", - пише журналіст.

Як відомо, раніше міністр транспорту Костянтин Єфименко вважає теоретично можливими, але складними з точки зору практичної реалізації польоти Януковича на роботу на вертольоті.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування