Тягнибок готує людей до виходу на вулиці після виборів

Понеділок, 25 жовтня 2010, 17:52

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав громадян бути готовими в ніч на 1 листопада вийти на вулиці, щоб захистити свій вибір на виборах.

Про це він заявив, виступаючи перед львів'янами 24 жовтня, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

"Партія регіонів почала змінювати правове поле в Україні. Роблять це для того, щоб якнайшвидше створити політичний режим на зразок того, що діє в Росії", - сказав Тягнибок.

"Очевидно, в їхніх планах підписання нового союзного договору і створення нового "радянського союзу". Не думайте, що це лише фантазії - це об'єктивні прогнози розвитку нашої держави, яка поки ще є державою. Відступати нікуди!", - заявив він.

Лідер ВО "Свобода" зазначив, що не просить у львів'ян голосів, "бо й так зрозуміло, що українець цього разу мусить підтримати українця".

"Ми прийшли запросити вас іти поруч, пліч-о-пліч боротися проти донецьких порядків, які намагаються встановити в Галичині. Адже вони розуміють, хто контролює Донбас, Київ і Галичину, той контролює всю Україну", - сказав Тягнибок.

"Влада нахабніє, тому що бачить, що досі в Україні немає жодного серйозного спротиву, окрім того спротиву, який чинить ВО "Свобода". Але самі ми занадто слабкі. Нам потрібна підтримка громади, нам потрібні маси людей, які підуть разом з нами і зметуть ту антиукраїнську силу, яка чинить вакханалію в Україні", - пояснив він.

За словами Тягнибока, "свободівці" щодня стикаються "з переслідуванням, тиском на кандидатів від "Свободи".

"Наша юридична служба мала б зараз займатися виборами, але юристи змушені бігати по судах - витягують свободівців, проти яких несправедливо, незаконно відкривають кримінальні справи", - заявив лідер ВО "Свобода".

"Але ми не збираємося опускати рук, ми будемо боротися, гризтися за кожен голос. Ми не віддамо жодного голосу ворогу", - запевнив він.

"Закликаємо вас ставати нашими спостерігачами і допомогти нам зберегти голоси. Закликаю вас бути готовими в ніч на 1 листопада, якщо знадобиться, вийти на вулиці Львова, щоб захистити своє право бути українцями", - попросив Тягнибок.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування