"Регіонали" на Сумщині тиснуть на конкурентів

Вівторок, 26 жовтня 2010, 08:59
У Сумськiй областi мають мiсце факти тиску на представників партії "За Україну!".

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Сумської обласної органiзацiї партiї "За Україну!".

Зокрема, як ідеться у повідомленні, до голови Кролевецької районної органiзацiї партiї "За Україну!" Олега Кучерявого "завітав голова мiської органiзацiї Партiї регiонiв О.Наумов з пропозицiєю пiдписати звернення на пiдтримку одного з кандидатiв на посаду мiського голови, висунутого від Партії регіонів".

"Кучерявий відмовився зробити це. Після того представник Партiї регiонiв пригрозив Кучерявому, що той працює на посаді державного реєстратора Кролевецької райдержадмiнiстрацiї лише до першої атестації, яка відбудеться одразу після місцевих виборів", - додається в повідомленні.

Iнший факт, як повідомили у прес-службі облорганізації "За Україну!", "стався в Охтирцi: Iгоря Шарая, який iде пiд №5 в обласному списку партiї "За Україну!", а також балотується в одномандатному окрузi в Охтирському районi, викликано для дачi свiдчень в обласну прокуратуру".

"Для цього кандидат, у якого були запланованi зустрiчi з виборцями, був змушений їх вiдмiнити, хоча прокуратура мала простiший спосiб - опитати кандидата в районнiй прокуратурi i не зривати його агiтацiйну роботу", - сказано в повідомленні.

У ньому наголошується: "Президент Вiктор Янукович вимагає вiд керiвникiв областей забезпечити рiвнi умови для всiх учасникiв виборiв до мiсцевих органiв влади".

"Проте на Сумщині створені нерiвнi умови для учасникiв виборчого процесу, що порушує пряме доручення президента України", - наголошують у Сумській облорганiзацiї партії "За Україну!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News