Джерела БЮТ повідомляють, що Фірташа намагалися вбити

Четвер, 28 жовтня 2010, 20:07
Співвласник компанії "РосУкрЕнерго", бізнесмен Дмитро Фірташ ледь не загинув в одному з ресторанів Обухівського району Київської області.

Про це повідомляє сайт VVnews з посиланням на анонімного відвідувача готельно-ресторанного комплексу.

"Інцидент стався вчора ввечері, під час ділової зустрічі олігарха з Максимом Кропивницьким, в кримінальних колах Києва, який вважається причетним до торгівлі зброєю", - повідомляє сайт.

"Фірташ і Кропивницький довго розмовляли на підвищених тонах, добре випивали. В кінці розмови Максим дістав з багажника своєї машини автомат і почав безладну стрілянину. За ним погналася охорона", - повідомив співрозмовник порталу.

"Після цього підприємець з кимось довго говорив по телефону, не виключено, що це були співробітники правоохоронних органів і прокуратури. Навколишні змогли розчути інформацію про затримання Кропивницького співробітниками ДАІ на виїзді з Києва у Вишгородському напрямку", - наголошується в повідомленні.

Джерело стверджує, що Фірташ залишив ресторан у кільці посиленого супроводу озброєних осіб.

Як відомо, сайт VVnews підконтрольний Блоку Юлії Тимошенко. Лідер блоку назвала Фірташа "особистим ворогом".

Напередодні сайт "Тема" опублікував інформацію про те, що 26 жовтня пізно увечері в маєток Фірташа в Кончі-Заспі, де ведеться масштабне будівництво, працівники завезли лісоматеріали.

"Розвантаживши машини, будівельники почали палити на ділянці руберойд. Багаття вийшло незвичайних розмірів. Сморід і гар розносилися по окрузі, зокрема, на ділянку сусіда Фірташа - Ушинського, власника мережі тюнінг-ательє "Автолайф", - наголошується в повідомленні.

Ушинський щойно привіз за місто дружину, яка перебуває на сносях. І він був дуже незадоволений тим, що відбувається за його парканом, вимагав погасити пожарище, однак будівельники продовжували процес.

"Обурений Ушинський забіг у будинок, вихопив рушницю і зробив на своїй території 11 пострілів в землю", - пише "Тема".

Після цього Ушинський посадив вагітну дружину в автомобіль і ретирувався в напрямку Києва.

Правоохоронними органами, які прибулими на місце події, була проведена операція "Перехоплення", нападник був схоплений і поміщений в КПЗ.

"Спішно порушили кримінальну справу за хуліганство, четвертої її частини, що передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Ушинський провів у клітці дві доби в очікуванні рішення суду", - наголошується в повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування