На Луганщині знайшли тисячі зайвих бюлетенів

Неділя, 31 жовтня 2010, 08:24
У місті Алчевськ Луганської області було виявлено 6 тисяч бюлетенів для голосування на місцевих виборах.

Як повідомляє організація "Опора", бюлетені були виявлені на типографії ПП "Печатный дом "Мега-принт" і вони були надруковані на замовлення територіальної виборчої комісії міста Стаханів.

"Усі бюлетені були призначені для виборів міського голови міста Стаханів. Місцева ТВК замовила 83 тисячі бюлетенів, однак під час візиту членів Стаханівської міської ТВК на підприємство, було виявлено, що кількість надрукованих бюлетенів становить 89 тисяч", - йдеться у повідомленні.

"Власник типографії Сергій Бондаренко давав суперечливі пояснення ситуації. Спочатку він розповідав представникам комісії та міліції, що ТВК замовила саме стільки бюлетенів, але при цьому не надавав підтверджуючих документів", - зазначили в організації.

Згідно з повідомленням, потім власник змінив свої пояснення, і сказав, що друк зайвих бюлетенів - просто помилка.

"Директор відмовився спалювати "зайві" екземпляри. Утилізували бюлетені тільки після того, як приїхали представники правоохоронних органів", - зазначили в організації.

Член Стаханівської ТВК Володимир Жидков заявив: "Разом з бюлетенями була знищена прес-форма, однак не була знищена спеціальна плівка для виготовлення. Маючи її, виготовити бюлетені можна за 2 години".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування