Справа про підроблений диплом екс-депутата БЮТ пішла до суду

Четвер, 11 листопада 2010, 11:18

Генпрокуратура передала до суду справу за обвинуваченням одного із екс-заступників міністра транспорту у використанні фальшивого диплома про вищу освіту.

Прес-служба Генпрокуратури повідомила, що розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням одного з колишніх заступників міністра транспорту та зв'язку закінчено.

Його підозрюють за ч.3 ст.358 КК "у використанні під час прийняття на роботу завідомо підробленого документа - диплома про наявність вищої освіти".

Дана справа 10 листопада була направлена до Шевченківського районного суду Києва для розгляду по суті.

У вересні джерела повідомляли, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом підробки колишнім заступником міністра транспорту й зв'язку Петром Кравчуком диплома про вищу освіту. Її нібито порушили 3 вересня. 

За даними прес-служби Головного управління з боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ, будучи депутатом Верховної Ради 6-го скликання, Кравчук надав цей диплом у січні 2008 року при працевлаштуванні у Мінтрансзв'язку.

Петро Кравчук у 2006 році був обраний народним депутатом за списком БЮТ.

У січні 2008 року Кабінет міністрів призначив Кравчука керівником Державної служби автомобільних доріг України ("Укравтодор").

Із серпня 2008 року він обіймав посаду заступника міністра транспорту й зв'язку, з якої був звільнений наприкінці березня 2010 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News