Турчинова "пришили" до справи Луценка

Четвер, 11 листопада 2010, 13:47
Колишнього першого віце-прем'єра Олександра Турчинова допитували у зв'язку із справою про розтрату державних коштів екс-главою МВС Юрієм Луценком.

Про це він повідомив журналістам після трьохгодинного допиту в Генпрокуратурі.

Відповідаючи на питання журналістів, чи не був причиною його виклику до Генпрокуратури допит у зв'язку зі справою Луценка, Турчинов сказав: "В даному випадку - так".

Екс-урядовець зазначив, що його викликали в якості свідка. Під час розмови зі слідчими він надав зразки почерку і підпису.

"Я здивований допитом, тому що владні глашатаї, засоби масової інформації, які транслюють прес-конференцію представників влади, розповідають якісь міфічні історії про 53 мільярди, які не за призначенням були використані і так далі, і так далі", - заявив він.

"Я півдня провів у Генеральній прокуратурі, відповідаючи на питання щодо візи моєї на листі Міністерству внутрішніх справ щодо якогось працівника МВД", - сказав Турчинов.

При цьому він припустив, що однією з причин його виклику на допит до Генпрокуратури є намагання зашкодити його діяльності у партії "Батьківщина".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News