Гримчак не пам’ятає, куди вдарив Стогнія, але рука болить

Субота, 13 листопада 2010, 15:03

Юрій Гримчак отримав від Костянтина Стогнія по обличчю і в нього досі болить права рука.

Про це сам Гримчак розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Закінчилася програма у Савіка, ми вийшли. Юрій Луценко спілкувався в одному кутку з людиною з профсоюзу. Той розповідав йому про життя. А я стояв далі", - каже він.

"Вийшов Стогній і відбулася перепалка з Луценком. Вони трохи обматюкали один одного. Не без того. Але на ефірі, коли Стогній сказав, що ніхто немає претензій до його звань, я крикнув, що я маю. Попросив слова. Але мені не дали. Тому я тоді вступив у розмову і на вулиці продовжив задавати ці питання", - згадав депутат.

"І він тому на вулиці зірвався. І вдарив мене в лице. А я не звик, щоб мене хтось чіпав, хоч я і мирна людина. І тоді я його відкинув на капот. Потім мене хлопці відтягували. Але я йому теж трохи дав. Досі права рука болить. Але не знаю, куди я поцілив. Побої я знімати не буду. Не хочу далі розкручувати цю справу", - пояснив нардеп.

Він також додав, що коли Стогній відійшов на 20 метрів, то крикнув, що "тепер ходи і оглядайся".

Депутат від НУНС Юрій Гримчак і радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній побилися після теле-шоу. Перед тим, вийшовши з ефіру, Луценко і Стогній обмінялися неприємними репліками на кштал "який ти ху** міністр" і "а ти хе** міліціонер".

При цьому Стогній дав по обличчю Луценку. Потім у сварку з матюками втрутився Гримчак.

Як відомо, недавно Гримчак побився з депутатом від Партії регіонів Олександром Касянюком на виборчій дільниці

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News