У парламенті завелися "собаки Павлова" і магічна права рука

Четвер, 18 листопада 2010, 14:24
Депутати-опозиціонери обурені тим, що результати голосування більшості визначаються правою рукою Михайла Чечетова.  

У четвер Володимир Яворівський і Юрій Кармазін кілька разів просили колег поводитися не як "собаки Павлова" і не голосувати за помахом руки Чечетова.

У середу аналогічну заяву робив Роман Зварич.

"Шановні колеги, раз ми вперто хочемо перетворити наш парламентський зал в камеді-клаб, я буду продовжувати в цьому жанрі. Я скажу в порядку преамбулі, що 12 років я є ветераном різних парламентських баталій в цьому залі, і щойно сьогодні зрозумів, що в нас працює магічний інструмент, який фактично вирішує, чи проект буде прийнятий, чи буде завалений. І цей інструмент, пане Михайле Чечетов, - це навіть не ви, це ваша права рука", - заявив депутат.

"Бо я щойно сьогодні встановив для себе таку істину, можливо, ви всі давно уже це зрозуміли, але якось магічно: коли права рука пана Михайла піднімається, на тому табло з'являється як мінімум 226 голосів; раптом коли вона опускається, то там тої цифри немає", - додав він.

"Тому я для себе зробив висновок, що не мені вам говорити, не вас переконувати, шановні колеги. Мені треба переконати праву руку пана Михайла Чечетова", - зазначив Зварич.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News