Перевізників Львівщини залякує ДАІ

Вівторок, 23 листопада 2010, 20:20
Правоохоронці Львівщини пригрозили, що відкликатимуть ліцензії у перевізників, якщо вони повезуть підприємців на мітинг у Київ.

Про це повідомив член Національної координаційної ради підприємців Євген Шаповаленко, який є куратором протестних акцій у Західному регіоні, передає УНІАН.

Повідомляється, що у вівторок перевізники Львівщини були масово викликані у ДАІ, де співробітники міліції вимагали від них не надавати транспорт для поїздок підприємців у Київ, в іншому разі правоохоронці пригрозили, що відкликатимуть ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

За словами Шаповаленка, працівники ДАІ у письмовій формі намагалися отримати від перевізників розписки про те, що останні не надаватимуть у ніч із 24 на 25 листопада автобуси для виїзду підприємців із Львівської області.

"Більше того, працівники ДАІ вже забороняють давати автобуси під приватні екскурсійні тури в напрямку Києва", - зазначив активіст.

Він також повідомив, що перевізники західних областей України вже категорично відмовляються надавати автобуси для виїзду підприємців у Київ, побоюючись адміністративного тиску.

Водночас, Шаповаленко зазначив, що "попри погрози і утиски" підприємці Львівщини закриють свої торговельні точки і зберуться 25 листопада у центрі Львова на мітинг протесту.

До Києва ж поїдуть ті, хто матиме змогу дістатися власним транспортом або потягом.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...