Янукович контролює законопроект про інформацію

Понеділок, 29 листопада 2010, 16:54

Президент Віктор Янукович взяв під особистий контроль проходження у парламенті законопроекту про доступ до публічної інформації.

Про це заявив представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко під час погоджувальної ради, повідомляє прес-служба глави держави.

Крім того, як зазначається у повідомленні, Мірошниченко ініціював внесення до порядку денного та розгляду в першому читанні законопроекту про інформацію, який розробили регіонали Олена Бондаренко, Володимир Ландік та НУНСівець Юрій Стець, "з тим, щоб обидва законопроекти були ухвалені разом як взаємодоповнюючі закони".

Також Мірошниченко поінформував членів погоджувальної ради про завершення роботи над законопроектом про громадське телебачення, зазначила прес-служба.

За його словами, цей документ "перебуває під пильною увагою Віктора Януковича і вже найближчим часом буде внесений до Верховної Ради", йдеться у повідомленні.

Крім того, Мірошниченко акцентував увагу на необхідності розгляду та ухвалення в другому читанні та в цілому законів про недопущення обігу в Україні небезпечної продукції та про загальну безпечність нехарчової продукції, а також розгляду у першому читанні антирейдерського законопроекту.

За його словами, "Янукович визначив ці законопроекти як невідкладні і наполягає на їх розгляді з метою проведення серйозних системних реформ у сфері ринкового нагляду і контролю за продукцією та запобігання рейдерству", йдеться у повідомленні.

Також Мірошниченко додав, що "предметом уваги на цьому пленарному тижні має стати і бути ратифікованим договір "Про заснування Європейського енергетичного співтовариства" та проект закону "Про ратифікацію угоди між Україною та Іспанією щодо врегулювання та упорядкування трудових міграційних потоків між двома державами".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News